Vi inviterer til Grunnkurs Hav den 10 til 11 juli.

Medlemmer av klubben får 20% rabatt. 2700 for ikke-medlemmer og 2160 for medlemmer.

Grunnkurs i havpadling er et kurs som alle padlere vil ha utbytte av, enten du er nybegynner eller har padlet en del før. Kurset gir en grunnleggende innføring i turpadling, sikkerhet og bruk av havkajakk. På kurset blir deltakeren kjent med kajakken og utstyret. Du lærer å bruke kajakk, åre, trekk og vest. Du blir også kjent med enkle sikkerhetsrutiner og øvelser, samt hvordan man manøvrerer kajakken effektivt. Kurset passer bra for dem som aldri har padlet før, eller for dem som har padlet litt og ønsker å lære riktige padle- og redningsteknikker. Du må ha grunnkurs for å gå videre i kursstigen til NPF, og det er en del klubber og utleiere som krever grunnkurs for å få låne kajakk. Ved endt kurs får deltakeren utdelt Vått kort fra Norges Padleforbund.

Kurset holdes av Kayakk skolen som vi har benyttet i flere anledninger med meget gode erfaringer.

Det er mulighet for å låne/leie utstyr for de som ikke har.

Påmelding gjøres til klubben på mail:

Oppgi, Navn, Adresse, E-post, Behov for utstyr

For info så er det begrenset med plasser så « Første mann til Mølla»

Velkommen på kurs

Facebook